Sunday, May 4, 2014

Lauri Sommer esitleb raamatut "Sealpool sood"

30. aprillil Juhan Liivi luulepreemiaga pärjatud Lauri Sommer (Kago) esitleb sel ja järgmisel nädalal oma seni mahukaimat proosaraamatut "Sealpool sood": 7. mail 17.00 Viljandis Kondase keskuses, 8. mail 11.00 Jämejala tegelusmajas, 13. mail 18.00 Tartus Tampere majas ja 15. mail 19.00 Tallinnas Kloostri Aidas.
Lauri: "Kaks esimest esitlust on kohaspetsiifilised, osa raamatu tegevust käib ysna esiltuspaikade lähedal. Fotod, muusika ja lugemine, ning igasugused jutuajamised on väga oodatud. Viljandis on see endine raamatukogu maja ju paljudele kohalikelegi mälestusi täis. Jämejalale tuleb ilmselt enamuses haiglarahvas, kelle päevakavale vastavalt see asi ongi ajastatud. Tartus jutukaaslaseks Aare Pilv ja loodetavasti yks muusikaline yllatus, Tallinnas on rohkem kontserdi osa ja ehk saan ka oma Papsi (Ilmar Soomere - sporditoim.) väheke rääkima seal. Igatahes need, kes on Jämejalal, Viljandis (eriti Paalalinnas) ja Pärsti vallas elanud, peaksid sealt raamatust leidma yht-teist rohkem kui kirjasõnast tavaks."
Raamatu juurde kuulub ka mitteametlik soundtrack, mille saad alla laadida siit. Valikus on muusikat keskajast Kago endani.

3 comments: